SANGERE FRA MOGENS DAHL KAMMERKOR

SANGERE FRA MOGENS DAHL KAMMERKOR

SANGERE FRA MOGENS DAHL KAMMERKOR

Mogens Dahl Kammerkor kender allerede COLLAGE FESTIVALs rammer ganske indgående, da vokalensemblet har haft til huse i Mogens Dahl Koncertsal siden 2005. Ensemblet består af en pool af 40 unge sangere fra nær og fjern.

Søndag formiddag på COLLAGE FESTIVAL vil man kunne opleve fire af ensemblets sangere i Bach kantante nr. 131:

Anna Miilmann Orlowich, sopran: Anna er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og arbejder til daglig som sopran ved Holmens Kantori og Vokalensemble.

Daniel Carlsson, kontratenor: Daniel er født i Ängelholm i Sverige og uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2009. Han arbejder regelmæssigt med Det Kgl. Teater i København og Drottningholms Slottsteater i Stockholm; Concerto Copenhagen, Musica Ficta og Holmens Kantori.

Adam Riis, tenor: Adam er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Som solist har han markeret sig i renæssance-, barok- og nykomponeret musik med orkestre som Concerto Copenhagen, Arte dei Suonatori og DR Symfoniorksteret. Han er derudover medlem af Holmens Herrekvartet.

Lauritz Thomsen, bas: Lauritz er både uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Statens Scenekunstskole, hvilket betyder at man både kan opleve ham som solist i oratorier i ind- og udland og i musicals som ”Phantom of the Opera”. Lauritz er medlem af Musica Ficta, Holmens Vokalensemble og DR KoncertKoret.