MAGNUS HJORTH TRIO

MAGNUS HJORTH TRIO

MAGNUS HJORTH TRIO

Magnus Hjorth (klaver)

Magnus er født og opvokset i den svenske by Laholm og har siden 2009 boet i Købenavn. Han blevet kaldt en af nordens lysende pianobegavelser indenfor det rytmiske felt og står bag mange trioudgivelser i eget navn. Udover at være en meget efterspurgt sidemand i forskellige sammenhænge er han også en eftertragtet arrangør og komponist.

Magnus står bag sammensætningen af trioen til fredag aftens Late Night Concert.

Kristin Korb (kontrabas)

Kristin er en amerikansk kontrabasist og sangerinde som siden 2011 har haft København som base. Som en af Los Angeles mest eftertragtede basister med selveste Ray Brown som læremester, har hun skabt sig en karriere som musiker og samarbejder med navne som Jeff Hamilton, Alex Riel og Jacob Fischer. Herudover har hun udgivet 10 albums i eget navn.

Cornelia Nilsson (trommer)

Cornelia er født og opvokset på den anden side af Øresund i Lund. Hun er i løbet af ganske få år eksploderet på den danske jazzscene. Hendes intuitive og musikalske tilgang til trommesættet har skabt udgangspunkt for mange spændende musikalske møder, heriblandt med stjernepianisterne Kenny Barron og Aaron Parks. I 2021 modtog hun Tivoli Jazz Pris.